Woningoverval Amsterdam Nieuw-West

donderdag 27 februari 2014

Amsterdam - De bewoners van een woning aan de Bastenakenstraat in Amsterdam Nieuw-West zijn in de vroege ochtend van donderdag 27 februari overvallen.

Rond half vijf forceerden meerdere personen het raam van dewoning om binnen te kunnen komen. De bewoners hoorden dit en belden direct depolitie. Eenmaal binnen bedreigden de overvallers de bewoners met verschillendewapens. Toen de overvallers doorkregen dat de politie was gebeld, vluchtten zijde woning uit met als buit meerdere horloges. Vermoedelijk zijn de overvallersmet een auto weggereden.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar meer informatie over dezewoningoverval en de vluchtroute van de daders. Mensen die verdachte personen ofeen hard rijdend voertuig hebben gezien in de omgeving van Bastenakenstraatwordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via MeldMisdaad Anoniem op 0800-7000.

Eerdere inbraak

In dezelfde woning zijn begin dit jaar bij een inbraak ookmeerdere horloges weggenomen. De politie onderzoekt of er een verband is tussenbeide zaken.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schiphol | 112 alarmeringen Schiphol | Goedkoop Tanken in Schiphol | Supermarkten in Schiphol | Weerbericht Schiphol