Beroving

donderdag 24 oktober 2013

Badhoevedorp - Op woensdagavond omstreeks 22.05 uur kreeg de politie melding van beroving van een groepje jongeren op de Lindberghstraat in Badhoevedorp.

Smartphones

Een groepje van ongeveer tien jongeren, in de leeftijd van 14tot 17 jaar zat in de dug out van een softbalveld (gelegen bij voetbalvelden),toen er een groepje van zo?n 6 of 7 personen aan kwam lopen. De nieuwkomersbegonnen een gesprek en probeerden het groepje jongeren uit te dagen. De sfeerwerd plotseling agressief en de verdachten bedreigden de slachtoffers. Mogelijkwerd hierbij een mes gebruikt. De slachtoffers moesten hun portemonnees ensmartphones afgeven. Vervolgens gingen de verdachten er vandoor. Bij de berovingraakte niemand gewond.

De politie heeft de omgeving afgezocht. De verdachten werdenechter niet meer aangetroffen.Van de mannen is bekend dat ze met z'n waren endat n verdachte opvallend langer was dan de rest. Mensen die getuige zijngeweest of die het groepje rond het tijdstip van de beroving in de omgevinggezien hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de politie inHaarlemmermeer via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schiphol | 112 alarmeringen Schiphol | Goedkoop Tanken in Schiphol | Supermarkten in Schiphol | Weerbericht Schiphol