Getuigen gezocht doorrijden na ongeval

maandag 15 december 2014

Hoofddorp - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen een snorfiets en een auto op de Burg van der Willigenlaan zaterdagmiddag omstreeks 14:15 uur.

Bij het ongeval op de rotonde met de Nieuweweg raakte een52-jarige snorfietser gewond. De snorfietser reed op de Nieuweweg in de richtingvan het Raadhuisplein. Op de rotonde van de Burgemeester van Willegenlaan moestde snorfietser hard remmen voor een auto die bij het oprijden van de rotondegeen voorrang aan hem verleende. Door het krachtige remmen kwam de snorfietservlak voor de auto ten val. De auto reed na de aanrijding door zonder dat debestuurder haar gegevens bekend had gemaakt. Omstanders ontfermden zich over hetslachtoffer. De auto was een blauwe of grijze Renault en het voertuig werdbestuurd door een vrouw. In de auto zat, naast de bestuurder, ook een passagier.

Getuigenoproep

Bent u getuige geweest van de aanrijding, bent u wellicht de automobilisteof weet u wie zij is? Neemt u dan contact op met de politie in Hoofddorp viatel. 0900-8844.

2014255908

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schiphol | 112 alarmeringen Schiphol | Goedkoop Tanken in Schiphol | Supermarkten in Schiphol | Weerbericht Schiphol