X Ray Delta Invites: Dicky Rosewater & Absolut | Jongerencentrum Flinty's

datum: vrijdag 29 september 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
X Ray Delta Invites  Dicky Rosewater  Absolut | Jongerencentrum Flintys

We hebben de heren van de HIT-winnende band X-Ray Delta gevraagd om een avond samen te stellen en dit is het resultaat! 3 Haarlemse opkomende bands die klaar zijn om zaal na zaal te rocken!

LINE UP

X-RAY DELTA
ABSOLUT
DICKY ROSEWATER


ABSOLUT

Er is geen een collectief dat Neder-hop spit zoals de mannen van het Haarlemse Absolut dit doen. Met een mix van schokkende instrumentatie en agressieve vocals is er niets wat mannen stopt. Alles wat hip-hop is, stralen deze jongens uit. Are you ready to take it to streets?

DICKY ROSEWATER

Dicky Rosewater is een band uit Haarlem die vooral Rock spelen. De sfeer die de jongens meegeven zorgt ervoor dat je niets anders kan dan uit je plaat kan gaan. Met killing vocals en de scheurende gitaren, they will rock you!

X-RAY DELTA

X-ray Delta is een Rock/Rap-formatie uit Haarlem en Amsterdam. Ondanks dat het een rock-rap formatie is, zijn de jongens zeker niet vies om buiten deze genrelijnen te grijpen en, bijvoorbeeld, wat Reggae te spelen. De band haar grote inspiratie is The Red Hot Chili Peppers en ook dit hoor je terug in de muziek. De rockende gitaar, de funky bas, de agressieve drums en de grauwe, rockende vocals bezorgen een avond vol energie.


Entree: 3,50
Met Flinty's pas: 0,50

bron: https://www.facebook.com/events/547414672267561/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schiphol | 112 alarmeringen Schiphol | Goedkoop Tanken in Schiphol | Supermarkten in Schiphol | Weerbericht Schiphol