Workshop: Social Media Bootcamp | de Bibliotheek Amstelland

datum: donderdag 15 juni 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Workshop  Social Media Bootcamp | de Bibliotheek Amstelland

Kom in topconditie met de Social Media Bootcamp in de bibliotheek. Ben je ZZP'er, werkzoekend of ondernemer en kan je wel wat extra exposure gebruiken? Ga dan actief aan de slag in ons Social Media Bootcamp! Leer hoe je sociale media - als Facebook, LinkedIn en Twitter - voor jou kan laten werken om die droombaan of nieuwe klant te vinden.

De Social Media Bootcamp wordt gegeven door social media expert Huub van Dommelen In de afgelopen 7 jaar heeft Huub aan honderden ZZP'ers, werkzoekenden en medewerkers van organisaties trainingen gegeven in het effectief gebruik van Linkedin, Twitter en Facebook. Zijn trainingen worden beoordeeld met gemiddeld een 8,5. Reacties van deelnemers: 'inspirerend en concreet', 'op de praktijk gericht', 'ik heb antwoorden gekregen op al mijn vragen', 'hier kan ik echt iets mee'.

De focus in deze training ligt op het gebruik van sociale media in de dagelijkse praktijk, in relatie tot marketing en PR. De kracht van deze training is dat je samen aan het werk gaat en is gericht op jouw dagelijkse praktijk, daar liggen immers de kansen. Voor werkzoekenden kan de inzet van bijvoorbeeld Linkedin en Facebook heel nuttig zijn om vacatures op het spoor te komen of om zich ‘in de picture’ te zetten. Voor ZZP'ers en/of ondernemers geldt hetzelfde: hoe kan ik social media effectief inzetten om mijn bedrijf te profileren en aantrekkelijke projecten op het spoor te komen?

Dit is een Social Media Bootcamp, dus dat betekent zelf actief aan de slag met eigen smartphone, laptop of tablet.

Prijs: €22,50 bibliotheekleden: €15

bron: https://www.facebook.com/events/380405752341868/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schiphol | 112 alarmeringen Schiphol | Goedkoop Tanken in Schiphol | Supermarkten in Schiphol | Weerbericht Schiphol