WijnSpijs Wandeling Den Haag | WijnSpijs Wandeling

datum: zondag 9 juli 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
WijnSpijs Wandeling Den Haag | WijnSpijs Wandeling

Op zondag 9 juli 2017 is het weer tijd voor het allerleukste uitje voor foodies en winelovers in Uilebomen - de WijnSpijs Wandeling!

Deze leuke wijk in hartje #DenHaag barst van de toffe zaken waar met liefde en passie gekookt en geserveerd wordt. Ontdek ze allemaal op een heerlijke zonnige zondag!

Stel je voor... Verzamel rond het middaguur voor een bakkie in de zon en slenter daarna van topzaak naar prachtig restaurant voor een heerlijke ervaring: elk restaurant serveert een signature dish mét zorgvuldig geselecteerde bijpassende wijn. Ik bedoel, dat wil je toch?! De perfecte manier om toffe zaken te ontdekken en weer even helemaal bij te kletsen met vrienden, familie of collega's!

Den Haag verkoopt als een speer! Wees er dus snel bij..

▬ ▬ De WijnSpijs Restaurants ▬ ▬

➕ Restaurant Basaal
Hier op de Dunne Bierkade kookt men al 15 jaar op hoog niveau. Bas kookt graag met regionale producten en maakt een feestje van elke wijnspijs combinatie!

➕ Brasserie Buitenhof
Brasserie Buitenhof staat voor ambachtelijk, uit de streek en biologisch. Uit de keuken komen smaakvolle klassiekers uit de mediterrane keuken. Bij deze horecafamilie voelt het als thuiskomen!

➕ De Basiliek
De Basiliek maakt van elke maaltijd een feestje! Alle puntjes op de i en dus ook de perfecte plek om een wijnspijs combinatie te proberen!

➕ Eten bij Werelds
Wereldse smaken aan de 'Avenue Culinair'! Op deze leuke plek aan de Dunne Bierkade serveren ze het allerlekkerste uit alle wereldkeukens.

➕ The Penthouse restaurant skybar (Haagse Toren / Strijkijzer)
Op grote hoogte dineren? Alleen voor het uitzicht moet je hier heen. Maar ook de gerechten, bediening en de wijnen zijn van 'hoog' niveau!

➕ Restaurant M
M staat bekend om haar lieve en opmerkzame bediening die van wanten weet. Laat je in de watten leggen door deze toppers aan het Groenewegje.

▬ ▬ Info ▬ ▬

◆ Tickets €55,-

bron: https://www.facebook.com/events/397649510616453/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schiphol | 112 alarmeringen Schiphol | Goedkoop Tanken in Schiphol | Supermarkten in Schiphol | Weerbericht Schiphol