Wat is 'geluk' voor je kind? | Job Lost t Op; ambulante kinderbegeleiding en coaching

datum: zaterdag 23 september 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Wat is geluk voor je kind | Job Lost t Op  ambulante kinderbegeleiding en coaching

Win de gratis workshop:"Wat is 'geluk' voor je kind?"

'To be or not to be you', should this be a question? In de huidige maatschappij worden niet alle talenten gelijkwaardig (financiëel) beloond. Dat is een oorzaak van veel oudergedrag en ouderkeuzes betreffende hun kind. Want je wilt het beste voor je kind, dat hij of zij een gelukkig leven krijgt. Dat plaatje invullen naar jouw ideeën over geluk is een vanzelfsprekendheid die je je meer bewust zou mogen maken. Niemand twijfelt erover dat jij je best doet om dat gelukkige leven voor je kind voor te bereiden. Maar kijken we daarbij wel voldoende naar ons kind? In hoeverre hangt geluk eigenlijk werkelijk samen met geld? Welke andere elementen maken je leven gelukkig? Welke eigenschappen/ vaardigheden zijn van belang in de maatschappij van morgen? Waar gaan we van uit? En "Wat is geluk voor je kind" nou eigenlijk?

Omdat ik mijn coachingbedrijf Job Lost 't Op v.a. 1 september vanuit Uithoorn run én een supermooi programma voor moeders heb ontwikkeld genaamd: "BUITENKANS", bied ik ter kennismaking een kans op de gratis workshop: 'Wat is geluk voor je kind?" aan. In verschillende werkvormen wil ik je op een informatieve en gezellige manier meer bewust maken van jouw definitie van 'geluk voor je kind' in een groep van maximaal 8 personen. Het wordt interactief mét tijd en aandacht voor ieders verhaal over diens kind met betrekking tot het brede thema! En... ik laat je niet met lege handen naar huis gaan!

Ding nu mee en win deze gratis workshop "Wat is geluk voor je kind?" Kom gezellig met een vriendin of buurvrouw! Misschien tot ziens; houd zaterdagmiddag 23 september alvast vrij! Ik heb er enorm veel zin in jullie te ontmoeten en kennis te maken met jullie alle 8! Succes!

Regel hier je lot: http://www.joblosttop.nl/gratis-workshop/

De trekking is op 15 september op mijn facebookpagina
https://www.facebook.com/joblosttop.coaching

bron: https://www.facebook.com/events/168659657016755/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schiphol | 112 alarmeringen Schiphol | Goedkoop Tanken in Schiphol | Supermarkten in Schiphol | Weerbericht Schiphol