Pupa VIP make-up dag | Erna's Beauty

datum: vrijdag 8 december 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Pupa VIP make-up dag | Ernas Beauty

Pupa VIP make-up dag
VRIJDAG 8 december 9.00 UUR TOT 17.00 UUR.

Welke trends horen er bij het najaar of de kerst? Welke make-up en kleur past bij mij? Hoe breng ik make-up op de juiste manier aan?
Vraag jij jezelf dit vaak af?

Vrijdag 8 december staan er twee Pupa visagistes voor jou klaar die jou graag allerlei tips en tricks geven. Voor slechts €10,00 sta je al ingeschreven. Boek dus snel een tijdstip voor jou in onze agenda, vol is namelijk echt vol! Je kan natuurlijk ook samen met je moeder, zus of vriendin komen.
Besteed je tijdens deze VIP dag € 25,00 aan Pupa make-up producten dan krijg je de €10,00 van ons cadeau! En er zullen nog meer aanbiedingen zijn.

MAKE-UP VAN PUPA MILANO
Pupa Milano makeup is hét Italiaanse make up merk. Pupa is spraakmakend, eigentijds, speels en altijd vernieuwend. De make up is voor vrouwen die houden van design en kwaliteit. De make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Maar ook is het hypoallergeen, niet op dieren getest en heeft het een hoog pigmentgehalte. Met de kleurvastheid zit het dus gegarandeerd goed.

MAKE-UP KOPEN
Veel bekende Nederlanders hebben Pupa Milano make-up al via hun visagisten ontdekt. Daarom is Pupa makeup een must-have. Het assortiment is groot.

PUPA MILANO BIJ ERNA’S BEAUTY
Bij ons kun je terecht voor het kopen van
Nagellak
Mascara
Foundation
Concealer
Oogschaduw

WIE PUPA MILANO MAKE-UP EENMAAL ONTDEKT, IS VERKOCHT!

Inschrijven kan via mail@ernasbeauty.nl of bel 0252 347749
#pupa #makeup #Makeupadvies #makeuptrends #vipdag #makeupdag

bron: https://www.facebook.com/events/129041747813543/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schiphol | 112 alarmeringen Schiphol | Goedkoop Tanken in Schiphol | Supermarkten in Schiphol | Weerbericht Schiphol