Live op zondag : John - Lewis Cabot | Het Veerkwartier Haarlem

datum: zondag 23 april 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Live op zondag   John - Lewis Cabot | Het Veerkwartier Haarlem

John-Lewis Cabot een 19-jarig gepassioneerde en eigenwijze muzikant die er zeker van is dat hij altijd iets bijzonders neer kan zetten.�Hij speelt inmiddels vier jaren gitaar en schrijft sinds 3,5 jaar eigen nummers. Gekarakteriseerd door zijn kroes haar, slanke lichaam en zijn vriendelijke glimlach die oprecht over komt.
De sound van John-Lewis wordt gekenmerkt door zijn rauwe, hese stem in een mix van funk, blues en folk in een poppy jasje. Dit is terug te horen in zowel Nederlands- als Engelstalige nummers. Zijn inspiratie krijgt hij onder andere door: Stu Larsen, Jed Appleton, Allen Stone, Gregory Alan Isakov en Akwasi. Zijn nummers zijn verhalen die John-Lewis heeft aangegrepen om over te schrijven gepaard gaande met gevoeligheid en humor. Deze mix is precies hetgeen wat hij wil overbrengen bij zijn publiek.
Op het podium is John-Lewis energiek en charmant. De combinatie van zijn gitaarspel, zijn stem en zijn pakkende teksten wordt telkens weer op een nieuwe wijze vertelt. Dit, zorgt ervoor dat hij de aandacht van het publiek behoudt.

Drie jaar staat hij nu op het podium waardoor hij al een boel festivals, optredens en talentenjachten achter de rug heeft waarvan hij er diverse gewonnen heeft.

John-Lewis is de aangewezen man die er het gehele optreden de aandacht vangt voor muziek én muzikant.

bron: https://www.facebook.com/events/386159331755858/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schiphol | 112 alarmeringen Schiphol | Goedkoop Tanken in Schiphol | Supermarkten in Schiphol | Weerbericht Schiphol