Boekpresentatie Eén minuut voor twaalf | H De Vries Boeken

datum: zaterdag 22 april 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Boekpresentatie Eén minuut voor twaalf | H De Vries Boeken

Om precies één minuut voor twaalf geeft Annemarie Jongbloed het startschot in H. de Vries Boeken voor een zoektocht. Wie binnen de tijd als eerste de tijd (een wekker) vindt, wint het eerste exemplaar van Eén minuut voor twaalf, het nieuwste boek van de auteur.

Eén minuut voor twaalf is een avonturenboek dat gaat over Jesse, die met zijn vaders en zusjes in Schalkwijk woont. Met Alek richt Jesse een detectivebureau op als er vreemde dingen gebeuren. Welk geheim hebben juf Janny en meester Mo? Is buurman Baard een terrorist? Waarom wil papa Yusef dat Jesse bij zijn moeder gaat logeren? En wie heeft hun kantoor gesloopt? Jesse en Alek gaan dit uitzoeken.

Annemarie Jongbloed schrijft haar verhalen met veel plezier en in een toegankelijke stijl. Ze geeft leesmotivatie aan ouders en workshops aan kinderen over het schrijven van een verhaal. In het onderwijs en orthopedagogische instellingen leerde ze veel verschillende kinderen kennen. Elk kind is uniek, zo leerde ze! Dit helpt haar bij het schrijven van verhalen en artikelen over en voor deze kinderen.

Wees welkom bij de feestelijke presentatie van Eén minuut voor twaalf bij De Leesbende van H. de Vries Boeken op zaterdagmiddag 22 april.

bron: https://www.facebook.com/events/280787469014714/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schiphol | 112 alarmeringen Schiphol | Goedkoop Tanken in Schiphol | Supermarkten in Schiphol | Weerbericht Schiphol